top of page

Hoera, we nemen een konijn

Het konijn wordt gezien als het ideale huisdier: het heeft een schattig uiterlijk, nodigt uit tot aaien en knuffelen, is klein in vergelijking tot hond of kat, neemt daardoor weinig plaats in en is goedkoop in onderhoud. Hierdoor is het konijn ook meteen een zeer onderschat huisdier. Want net als hond of kat heeft ook een konijn opvoeding, aandacht en verzorging nodig om een gezellig en gezond huisdier te worden en te blijven.

 

Konijnen zijn ontzettend leuke en lieve huisdieren maar hun verzorging vraagt meer aandacht dan je misschien weet. Daarom organiseren wij dit gratis twee uur durende webinar over de aanschaf van een of meer konijnen en alles wat daarbij komt kijken. Ook besteden we aandacht aan hoe je konijntjes tam kunt maken (socialiseren) en hoe je het makkelijkste je konijn kunt tillen. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de vachtverzorging.

 

Doelgroep:         Mensen die zich oriënteren op het houden van konijnen

Niveau:                Beginner

Methode:            Klassikaal en online klassikaal

Kosten:                € 10,- 

Duur:                   2 uur

Na deze cursus weet je waar je konijnen kunt aanschaffen  en waar je op moet letten bij aanschaf. Ook weet je wat er in het basispakket aan verzorgingsmiddelen moet zitten. Tevens begrijp je de noodzaak van het castreren, steriliseren en vaccineren.

Waneer | waar | tijd:

27 maart 2021 | online| 14:00-16:00 uur

hoera konijn.jpg
bottom of page