Konijnenkapper ©

Ik ontmoet vaak wanhopige eigenaren die met pijn in hun hart hun langharige konijn willen wegdoen omdat ze niet meer weten wat ze aan moeten met de vachtverzorging. Deze dieren zijn vaak volledig vervilt en geklit. Is u dit overkomen, schaamt u zich dan alstublieft niet, ik help u en uw konijn graag. Samen zorgen we dat uw konijn zich weer fit voelt en u niet langer met de handen in het haar (van uw konijn) zit.

Werklocatie in Amersfoort en Soest, uitsluitend op afspraak.

Telefoonnummer 06 154 666 31

Tarieven 

prijzen per 1 mei 2022.tif
Teddy Widder wordt geknipt

U kunt bij ons pinnen, betalen via een betaalopdracht en contant betalen.

Voorwaarden en aansprakelijkheid

- Bij ernstige vervilting komen er soms wondjes en ontstekingen tevoorschijn die zijn ontstaan doordat de huid is gescheurd door de spanning die de vilt op de huid veroorzaakt. Deze huidbeschadigingen dienen dan behandeld te worden door een dierenarts. Eventuele kosten van de dierenarts zijn voor uw rekening. 

- Hoewel ik met uiterste zorg uw konijn probeer te verlossen van het vilt, kan de huid tijdens het scheren of knippen beschadigd raken. RVB konijnen kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Eventuele kosten van de dierenarts zijn voor uw rekening.

 

- Het verwijderen van het vilt is niet prettig voor het konijn en kan veel stress geven. Daarom kan RVB konijnen besluiten uw konijn een dag op te nemen. Of de herstelbehandeling in meerdere dagen uit te voeren.

Een vervilt konijn is altijd spoed! 

huidplooien vergroeit in vilt
huidplooien vergroeit in vilt
press to zoom
urinebrand
urinebrand
press to zoom
maden
maden
press to zoom
1/1