top of page

De opzet van onze cursussen

Wij werken wij in modules van verschillende kennisniveaus zodat iedereen meer kan leren over dit geweldige huisdier. Je kan dus zelf kiezen welke modules jij wilt volgen en wanneer. Geen kant-en-klaar pakket met verplichte afnames, maar studeren in je eigen tempo in de route die jij wilt. Wil jij cunicoloog worden of je vakdiploma konijnen trimmen halen, dan vragen wij een bepaalde basiskennis. Denk jij dat je bepaalde kennis hebt of vaardigheden al beheerst dan kan je in overleg met ons vrijstelling krijgen. Deze vrijstelling geldt uiteraard niet voor het examen. Je wordt getoetst op alle kennis en vaardigheden die gedeeld worden in onze modules. 

 

Flexibel leren, dat vinden wij erg belangrijk. Zonder extra kosten uiteraard! We hebben veel lessen ingepland zodat er altijd wel een lesmoment is dat past in jouw agenda. Al onze lessen zijn klassikaal, dus ook de online lessen. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk contact waar tijd en ruimte is voor vraag, antwoord en gezonde discussies.

Contactlessen en corona (COVID-19)

Corona houdt ons in de greep. Hoewel de regels steeds meer versoepelen moeten we in ons achterhoofd rekening houden dat de regelgeving zo maar weer strenger wordt. De huidige situatie vraagt een flexibele instelling van ons allemaal. Wij hebben contactlessen ingepland en handhaven daarbij een maximaal aantal deelnemers per locatie. Tijdens deze lessen zullen wij zorgen voor mondkapjes en handschoentjes. Aan jou vragen we thuis te blijven als je je niet lekker voelt of als je twijfels hebt over je gezondheid. Je kan zonder extra kosten overstappen naar een andere les. Mochten de maatregelen weer aangescherpt worden dan beslissen we samen wat de beste oplossing is voor de lessen die je hebt gereserveerd. Corona houdt ons niet tegen maar motiveert ons tot het vinden van oplossingen. Als jij ideeën hebt horen we dat graag!

bottom of page